Isolatie

Kwalitatieve dakisolatie

Dakisolatie kan je veel geld besparen op de energiekosten. Het is van groot belang dit op de juiste manier te doen, om een plat dak goed te isoleren zal er eerst moeten worden gekeken naar de dakopbouw, bij een bestaand dak die aan renovatie toe is, is het belangrijk te weten of er al isolatie is toegepast, dit kan zijn aan de onderzijde (boven het plafond) of boven op het dak. Zit er al een laag isolatie onder de oude dakbedekking is het de vraag of je eventueel moet bij isoleren, om hier achter te komen wordt er een insnede gemaakt in de oude bedekking.

Bij nieuwbouw wordt op de ondergrond eerst een dampremmende laag aangebracht, daarover een laag isolatie, meestal wordt er gekozen voor een PIR isolatie met een isolatiewaarde naar keuze, daarover de dakbedekking.

Binnen de dakisolatie zijn er verschillende materialen te vinden die hun voor- en nadelen hebben. Wat op dit moment heel belangrijk is de isolatiewaarde van het materiaal.

Wij adviseren u graag zodat de juiste keuze wordt gemaakt.

Neem contact op

Daarom kies je voor Alberts Dakservice
  • Gratis dakinspectie
  • Altijd een vrijblijvende offerte
  • Van A tot Z ontzorgd
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding
  • Meer dan 45 jaar ervaring

Onze projecten

Alberts Dakservice

Minimaal 10 jaar garantie

Op onze werkzaamheden en producten heeft u 10 tot 15 jaar waterdichtheidsgarantie. U krijgt hierbij ook een garantiecertificaat.

Laat uw dak renoveren

Is uw dak nodig aan renovatie toe? Wij helpen u graag.

Neem contact op