Zwembaden

Zwembadfolie op maat lassen

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een eigen zwembad in de tuin. Een belangrijk onderdeel hierin is het zwembadfolie. Zwembadfolie aanleggen en op maat lassen is een erg nauwkeurig werkje en vraagt veel ervaring en expertise. Je kan dit soort werkzaamheden dan ook maar beter overlaten aan een professioneel bedrijf. Alberts Dakservice is de specialist als het gaat om aanleg en lassen van zwembadfolie. Deze vakmensen hebben al vele zwembaden (groot en klein) voorzien van een nieuwe zwembadfolie op maat.

Neem contact op

Uw zwembad verdiend het beste zwembadfolie

Wij gebruiken alleen maar hoogwaardige materialen. Zo gebruiken wij voor zwembaden het zwembadfolie Renolit Alkorplan 2000. Dat is één van de beste zwembadfolies die er op dit moment zijn te verkrijgen.  Wij werken voor particulieren en Gemeenten en hebben inmiddels diverse buiten- en binnenzwembaden gerealiseerd.  Wij bieden 10 jaar garantie op materialen en werkzaamheden door ons uitgevoerd.

Kunnen wij u helpen?

Voorbeelden van onze Zwembaden.

Daarom kies je voor Alberts Dakservice
  • Gratis dakinspectie
  • Altijd een vrijblijvende offerte
  • Van A tot Z ontzorgd
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding
  • Meer dan 45 jaar ervaring

Onze projecten

Alberts Dakservice

Minimaal 10 jaar garantie

Op onze werkzaamheden en producten heeft u 10 tot 15 jaar waterdichtheidsgarantie. U krijgt hierbij ook een garantiecertificaat.

Laat uw dak renoveren

Is uw dak nodig aan renovatie toe? Wij helpen u graag.

Neem contact op