Interesse? Bel ons op 06 - 46170629

Over ons

Als ervaren dakdekkersbedrijf vinden wij het belangrijk om professioneel te handelen.

Dakdekken alsof het ons eigen dak is!

Wij zijn de dakdekker uit Emmen dat gespecialiseerd is in het maken, renoveren en onderhouden van daken voor de particuliere en zakelijke markt.

Kies je voor Alberts Dakservice, dan kies je voor:

  • Persoonlijk, eerlijk en deskundig advies.
  • Hoogwaardige materialen voor uw dak.
  • Een gedegen uitvoering van het werk.

Neem contact op

 

Maak kennis met Willem Alberts

Willem kreeg het dakdekkersvak letterlijk met de paplepel ingegoten. Zijn vader leerde hem het vak hij had een loodgietersbedrijf in Emmer Compascuum, het dakdekken hoorde bij de dagelijkse werkzaamheden. Als jonge tiener ging hij al vaak mee het dak op.  In 2003 heeft Willem er alsnog voor gekozen om zelfstandig te worden. Het was misschien de leeftijd, de ervaring (op dat moment zat Willem al 30 jaar in het vak) en het komt op je pad om zo’n stap te nemen. Nu kan Willem een mooi stuk werk maken en gunt zich daar ook de tijd voor. Het klinkt misschien raar maar Willem kan intens genieten van een mooi stuk dakwerk en is tevens trots op zijn vak.

Maak kennis met Jos Alberts

Jos is de zoon van Willem. Ook hij kreeg op jeugdige leeftijd al te maken met het leggen van daken. Hij ging vaak met zijn vader het dak op.  Dat is ook de reden dat hij in 2004, de overstap naar dakdekker heeft gemaakt. Willem en Jos zijn vanaf oktober 2004 partners van Alberts Dakservice V.O.F..

Daarom kies je voor Alberts Dakservice
  • Gratis dakinspectie
  • Altijd een vrijblijvende offerte
  • Van A tot Z ontzorgd
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding
  • Meer dan 45 jaar ervaring

Onze projecten

Alberts Dakservice

Minimaal 10 jaar garantie

Op onze werkzaamheden en producten heeft u 10 tot 15 jaar waterdichtheidsgarantie. U krijgt hierbij ook een garantiecertificaat.

Laat uw dak renoveren

Is uw dak nodig aan renovatie toe? Wij helpen u graag.

Neem contact op